lördag 18 oktober 2008

snart surras här igen!

åhåhåh! nu har jag precis beställt en ny symaskin! det blev en billig grundmodell från Brother, den ska jag nog klara mig en bra bit på eftersom jag har Pfaff-overlocken som bara behöver servas lite. jag har så många idéer som bara bubblar och vill ut och det är ju som bekant bäst att smida medans järnet är varmt..

5 kommentarer:

Catja sa...

Va, vänsterhänt? :D Äh skojar, har just vänt bilden. Den blev fel när jag skulle snurra den lite i ps och glömde vända tillbaka men nu är den rätt igen!
Nej gumman det kan INTE dofta blöjgrejs, möjligen OSA. :) :) Du har blivit avtrubbad...eller ...så har jag glömt hur det var och hur fullkomligt allt bäbisgrejs DOFTADE gott. :)

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Åh vad rooooligt!
Grattis! Du som har längtat så länge. :)

Kram och ha en härlig söndag!

Anonym sa...

Grattis, och smid på du bara!

Paus i skärgården sa...

Jag gillar också hösten med alla härliga färger i naturen! Här om dagen lekte jag "björnen sover" med barnen på en lövhög...
Hälsningar, Päivi

M sa...

Doftar blöjbyte, jo jag tackar jag... = ) Min näsa lagrar lukter och jag kan känna puffar av sådant jag torkat bort flera timmar efteråt. Dessutom läste jag att lukter är små, små fragment av det som avger doften (bajslukt=bajspartiklar i luften som fastnar i din näsa) och jag är mer äcklad än någonsin av bajs-, svett- och blälukt. Ingenting man vill sälja på flaska.