onsdag 25 februari 2009

ny dag och projektklåda

ute skiner solen och ett par talgoxar har vågat slå sig ner utanför köksfönstret, katterna till trots. det är inte utan att man får vårkänslor.
vi var precis uppe på vinden för att titta lite på rummen däruppe nu när vi börjar se ett slut på renoveringen här nere. de två sovrummen kräver inga enorma ingrepp, lite tilläggsisolering och ytrenovering och så ny el. efter allt vi gjort här nere känns det som småsaker och pojkarna behöver ett ordentligt rum.
och där på vinden fick jag ju igen syn på alla gamla möbler. fullt användbara men ohyggligt fula, inget som inte lätt kunde avhjälpas med några pytsar färg, sandpapper och några snygga tapetrullar. gissa att det började klia i fingrarna!
men men
inga nya projekt för den här damen förrän de redan påbörjade är avslutade.

dags för en stadig frukost och en kopp färskt starkt kaffe!

3 kommentarer:

mezt sa...

jag vill också ha gott kaffe :) saknar mitt perkulatorkaffe. även fast det här på jobbet är nymalt o nybryggt så kommer det inte i närheten av mitt hemma! :) o det blir ju några muggar per dag här...

yllet sa...

Inmga nya projekt förrens innan bebisen kommit kanske? :) Det är ju dags NÄR SOM HELST!! :D
Du verkar må bra?
Kram!

Articuno sa...

"inga nya projekt för den här damen förrän de redan påbörjade är avslutade."

Som till exempel att klämma ur sig ett barn och sedan vila upp sig och amma och ta hand om de andra två och få sova lite (kanske, någon gång, i framtiden?) och byta blöjor och torka kräk och lite annat smått och gott.

Ta det lite lugnt nu!

/A