lördag 2 augusti 2008

skepp o'hoy


trikåklänning, leggings och benvärmare. ja, sommarvärmen tog paus och en bit in på förmiddagarna känns det lite råkallt med en föraning av höst i luften. det är ju trots allt augusti men jag hoppas vi får njuta av många varma sensommardagar ännu.

idag tog jag pojkarna med mig och åkte ut till mammas stuga, det var helt perfekt väder för det i o m att det blåste lite och inte var för hett. det blev ett par sköna timmar med badstubad, strandplask och god mat (årets första kantarellsås!). om vädret ser lika ut i morgon så gör vi kanske om det för på måndag börjar vardagen igen, jag ska jobba dagtid under veckan och så börjar dagis igen efter två månaders sommarlov.

om knappa två veckor firas det fyraårskalas i mjuhuset och vi har tänkt oss ett pirat-tema eftersom det är pirater som gäller just nu, bilden från dagens båtfärd -naturligtvis skulle piratflaggan med!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så trevligt det låter, och kantarellsås låter mumsigt! Sjörövartema är ju poppis, hade ju själv ett kalas för brorssonen när han slutade med blöja (sen pojke)

Anonym sa...

Klart piratflaggan måste va med,va mysigt det lät!
Må gott du och killarna!!