lördag 30 augusti 2008

nytt försök..

det gick ju inte så strålande med min filmkväll igår
men jag tänkte som så att
det kan ju bara inte bli sämre.
det skulle vara rent tragiskt.
så nu ska jag bänka mig för ett nytt försök..


Note to self: BYT kanalpaket! parabolpaketet blir dyrt om man måste hyra dåliga filmer på sidan om bara för att ha ngt att se på.
och NÄR ska vi få IPTV hit ut i avkrokarna egentligen? Det börjar vara ett år sen de lovade det "till årsskiftet" -vilket år???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ärligt, så tkr jag att komedier sällan är så sevärda. Lite slö-tittande möjligtvis. Antingen är jag kräsen eller så görs för mkt halvblasé humor men det är sällan man river iväg riktigt goa garv så tårarna rinner när man ser en komedi. Jag saknar det egetnligen för ingenting härligare finns än få lov att garva riktigt ordentligt. Jag blir lättare "tillfredsställd" av en riktigt spännande thriller.

Kul att du också anmälde dig till postcrossing. Tycker det ska bli spänannde. Hoppas nu de som skriver berättar litegrand om sig. Det är det roligaste och mest spännande. Ska införskaffa en låda för vykort och samla sådana jag får genom just postcrossing. Skoj!

Ha en fin söndag!
/Catja

Fru Mju sa...

Catja: absolut, håller med, det görs mest bara skräp för slötittande. det värsta är ju att jag för ensamma hemmakvällar bara väljer sånt som jag inte riktigt tror på... de som verkar sevärda sparar jag tills vi hyr med maken :-/