tisdag 5 augusti 2008

fru mju goes vardag

jobbjobbjobb, ingen vila ingen ro
-eller hur gick det nu igen?

vardagen är här med jobb och dagis och allt det innebär. för mig innebär det avbrott i chefandet för att åka hem och hämta resten av mjufamiljen och köra dem till dagis och sen efter en tid köra hem dem igen. kanske dagispersonalen tycker det är lite onödigt med "inskolning" efter ett sommarlov men jag tycker det känns bra att mjukstarta och i en så här liten stad är det ändå inte frågan om några långa avstånd.

och att leka chef då? jovars, det går ann. jag gör mitt bästa för att se upptagen ut, svarar i telefon när det ringer, rättar och bläddrar i pappershögar, dricker kaffe och tvinnar upp telefontråden som verkar dansa samba på nätterna när ingen ser. nu på eftermiddagen ska jag på något viktigt möte med högt uppsatta tanter och farbröder och jag är faktiskt jättedåligt förberedd men jag hoppas det går vägen ändå.

väl hemma blir det lite glest mellan blogginläggen och det beror på att den käre sonen fyndat ett nytt dataspel med Pettson och Findus på loppis och den lilla datatid jag får måste jag använda till annat plus att jag däckar rätt så tidigt på kvällarna numera men mer om det en annan gång!

ha bra!

edit: när jag skriver att jag leker chef så är det alltså bara kort vikariat det gäller! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så du är chef nu, grattis! Och såklart att Pettson och Findus måste gå före! Ha det fint!