torsdag 7 augusti 2008

...tre...två...ett...!!!!

det blev ingen cykeltur för mig och lillen igår. precis som vi var på väg ut genom dörren kom maken och sonen hem, sonen alldeles i upplösingstillstånd för han ville inte gå på cirkus, det var för mycket ljud. han har alltid varit extremt ljudkänslig och vi borde ju förstås ha tänkt på ljudnivån tidigare, stackarn som väntat en månad på cirkusen och dessutom köat en hel timme med mig för biljetterna.
som tur var så hade vi öronskydd i källaren och den här mamman är så pass grym att hon tvingade ungen med sig tillbaka till cirkustältet och vi hann precis innan föreställningen började. jag sa som så att vi skulle försöka sitta en kort stund och sen kunde vi gå hem om han ville men när väl programmet kom igång så gick det hur bra som helst och vi satt till slutet
och tur var det för annars skulle vi missat det häftigaste: tanten som sköts ur kanonen!

men cirkusen är inte vad den en gång varit. inga trapetskonster, inga andra djur än några hästar och en hund, för hög ljudnivå plus att showen började alldeles för sent en vardagskväll med tanke på att de flesta barnen var under skolåldern. det var mest clownerier och en grupp unga dansare tyckte jag men alla barn verkade ha kul och sonen pratar redan om att han vill gå nästa år igen. och visst, det fanns nummer som fick den här kräsna mamman att ooooa också.


3 kommentarer:

Soffy sa...

Så då blev det nåt kul gjort ändå! Kul att sonen ändrade sig och sen tyckte att det var kul!

Trulsan sa...

Vad bra att ni "tvingade" iväg honom då när det visade sig att det blev så lyckat. Svårt ibland att veta när man ska pressa på lite innan man ger med sig...

Jodå, seglatsen blev ju en höjdare trots det fina vädret *s*

Kram

yllet sa...

usch! cirkus är läskigt! där kan det ju finnas CLOWNER!! Hilfe. Men bra att ni gick så han inte blir rädd för clowner. :)