måndag 18 maj 2009

sakta framåt

vindsrenoveringen that is, långsamt långsamt.
när blev dagarna så korta?
men jag tar det med ro, att rensa där är ett evighetsprojekt. jisses vad man sparat. och en del tar tid att gå igenom. vad vill man spara och vad mår bäst av att brännas upp?

idag fick jag hämta hem en krasslig pojke på dagis. typiskt då de har vårfest imorgon. men nu ligger han nerbäddad med en drös saftpaket och lyssnar på Skalmans märkliga bil.
den 29de har vi tid till öronpolikliniken då tvååringens hörsel ska kollas. trots att han hör. men det är första steget de tar eftersom han inte pratar ännu.

vad annat nytt?
jo, tvättmaskinen ist kaputt. luckan går inte upp. och vi som kör tygblöjor åt minstingen och haft ifrågavarande tvättmaskin i hela tre månader... jag har försökt ringa men inte fått tag i någon ännu. som tur är så finns ju garantikvittot kvar. OCH den gamla tvättmaskinen.

5 kommentarer:

mezt sa...

en del säger faktiskt inte ett ljud före 2,5 år utan att det är något fel. bara så ni vet. så ni inte känner er alltför stressade =)

kram

Anonym sa...

Nämen krånglar tvätteriet redan!? Trist när nya grejer får spunk. Underbar lampa du hittat förresten, den har nog en given plats i ert hus :-) Hoppas storprinsen kryar på sig snabbt och att det går bra med mellanprinsen vid öronpoli.

kram
/camilla

Fru Mju sa...

gulliga ni!

mezt: jo, vi vet. och det är varken fel på hörseln eller intelligensen. kanske vi andra pratar så oupphörligen att han inte orkar ;)

camilla: typiskt jo. och lamporna har vi hela två av, de har väntat många år på sin plats i "biblioteket" ;)

jennimami sa...

Den tvättmaskinen höll ju länge! :(

Vår son fyller 2 i slutet av augusti och pratar inte just heller. Det börjar komma några ord men jämfört med många andra i hans ålder ligger han efter. Precis som era barn (eller kommer jag ihåg fel?) lär han sig två språk hemma och det brukar ju vara vanligt att talet kommer senare då. Min kusin (4 år nu) började prata först då han var 3.

Fru Mju sa...

jennimami: jo, våra barn blir också tvåspråkiga och det är ju inte ovanligt att det blir fördröjt då.
men det ska bli intressant att se hur de testar hörseln på en nonchalant tvååring..