måndag 21 juli 2008

bröllopsdag

äntligen kväll och lugnet har lagt sig i huset. ungarna sover och maken jobbar natt så det är bara jag och katterna vakna. dagen har varit hektisk sen långväga släktingar från makens sida ringde på förmiddagen och det utbröt panikstädning i mjuhushållet. omtänksamma människor som ringer nån timme på förhand och dessutom tar kaffebrödet med sig! gillar!
och ja, som rubriken och bilden låter antyda så är det bröllopsdag, nummer fyra som fru mju. ni får ursäkta att jag inte orkade putsa ringarna för bloggbilden men jag tycker jag putsat och fejat tillräckligt för en dag redan. ;-) men själva firandet skjuter vi på med ett par dagar i år eftersom maken jobbar och inte heller själva bröllopsfesten var i tiderna på samma dag som vigseln, huvudsaken är ändå att man firar tycker den här damen.

och glutenbakandet då? mja, jag har testat två olika recept och är lite mer nöjd med kvällens resultat så det ska nog bli en smörgåstårta trots allt, det är ju själva fyllningen och inte brödet som är grejen där.

Och så har jag blivit utmanad och nominerad av Yllet att lista och länka till sju favoritbloggar med regeln att man inte får nominera/ utmana den bloggare man blivit nominerad av. som sagt läser jag inte många bloggar för tillfället så jag rebellar lite och listar de förutom Yllet som jag besöker dagligen, alla helt klart värda ett besök:

Härligt kreativa Soffy som i sin hörna av världen alltid är lika positiv
Fotograferande tvåbarnsmamman Trulsan
Vännen Mirre i det kreativa mellanrummet
och så en helt ny bloggbekantskap: Kulturkoftan som bloggar om barn, böcker och livet

2 kommentarer:

sandra h sa...

bröllopsdag... vi har firat fem... eller snarare missat att fira fem. tror aldrig vi kommit ihåg vår bröllopsdag. jag som vanligtvis har lätt för datum. i år kom jag ihåg den typ en månad för sent... är det normalt? ;)

Anonym sa...

Å, söta du så glad jag blir!!! Och fina ringar har du, blev det ngn smörgåstårta?