börjar ni känna er stressade ännu? jaså inte? bra.
bakom dagens lucka döljer sig världens enklaste fiskrecept, minimal arbetsinsats och billigt, två saker man uppskattar så här inför jul när man har annat att göra av tid och pengar. receptet på Fisk à la madame Junod är ur nya Annas mat av Anna Bergenström och uppskattas av hela mjufamiljen, inklusive undertecknad som inte egentligen är mycket för fisk annars.
lägg ett fryst fiskblock (sej har jag kört) i en liten form (brödform har jag använt) och strö över 1½ tsk herbamare örtsalt. häll ner 2 dl grädde och 1 dl mjölk bredvid fisken och grädda i 220 grader 40-50 minuter. färdigt. aningen salt är det men vi brukar äta det med osaltat potatismos så då blir det perfekt balans.
onsdag 16 december 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Det låter jättegott,och lätt! Synd att jag har en fiskallergiker här hemma bara...
Skicka en kommentar