torsdag 15 januari 2009

vagnstyget beställt

jag sover fortfarande hopplöst nattetid och går omkring som en halvdöd hela dagarna och inte mycket blir gjort. men nu har jag beställt tyg till barnvagnen jag ska klä om. jag hade lite tänkt i banorna mörkbrun manchester men det blev olivgrön istället, bredrandig, och så blir det antagligen brunt retrofoder. och nu sitter jag ju och våndas över om jag kanske borde valt den smalrandiga istället? nå, om jag inte tycker om tyget när det kommer så får jag tänka om helt enkelt.
så har jag botaniserat bland lådorna på vinden och konstaterat att jag absolut inte behöver köpa mer kläder till nummer tre. jag sålde massor och gav till missionen eftersom vi inte skulle ha fler barn men det fanns ju plagg jag inte kunde skiljas från. och sen jag plussade så har jag dessutom hunnit fynda en del.

och nu är badrummet röjt och uppskurat och om en vecka ska vi sätta igång med renoveringen. skönt. tyvärr hahahah så glömde jag ta en före-bild.. det roliga har jag besparat er.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin bild! Jag är så oerhört imponerad över din barnvagnsmakeover så jag kommer tycka att den blir fin oavsett hur den ser ut!

mezt sa...

och jag kan bara instämma med soffy! grymt impad över dina talanger!

Paus i skärgården sa...

Många släktingar och vänner brukar ju också köpa kläder till nyfödda så ni får säkert ihop en hel del. Vår pojke har gått i rött och vår minsta flicka i blått för man tar vad man har. :)

Enfinity sa...

Det blir säkert jättefint. Ska bli kul att se resultatet sen.

Inte långt kvar för oss nu *tjohoo*

Kram kram

Mirre sa...

Visst var det väl du som körde förbi mig i morse och vinkade?! Hade lite sömngrus i ögonen ännu då tydligen :-)

Vagnen blir säkert hur snygg som helst!

Fru Mju sa...

va snälla ni är som tror så hårt på mig! nu är det ju inte utan att jag blir lite nervös. ;)

Enfinity: jeees, snart där! :)
Mirre: joda, skyldig.