lördag 27 december 2008

osminkad pyjamasjul

det bidde ingen julmiddag med nära och kära för oss. klockan 02 natten till julafton spydde fyraåringen och en timme senare var det min tur. så typiskt.
som tur var så verkade det inte vara någon aggressiv sort och fyraåringen klarade sig utan någon som helst fortsättning på det hela utan har varit lika full av energi som vanligt.
med mig har det varit sämre. det var som om någon dragit ur proppen och all min energi försvann och jag har sovit bort sgs hela julhelgen och bara varit vaken i kortare knyckar för att leka en stund eller delta i paketöppning. idag orkade jag ta mig i riktiga kläder och pyssla lite i hushållet innan luften gick ur mig igen. oskämtat har jag nog sovit 16-20 timmar i dygnet de senaste fyra dygnen och hoppas bara att det snart ska börja se lite ljusare ut.
men en riktigt bra och härlig barnjul har det varit -de stunder jag varit vid medvetande.
god fortsättning!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, din stackare! Hoppas verkligen att du känner dig pigg till nyår så att du också får lite fest! Krya på dig - kram skickas på ett smittfritt sätt ;)

Johanna sa...

Du skall nog sköta om dig nu! Vila och ät! Vi höres! Kram Johanna

mezt sa...

oh no, vilken osis! men ongarna hade det bra ändå? huvudsaken det! :) krya-på-dej-kram

Anonym sa...

...Voi Stackars Dej!! D låter inte roligt alls! Men d är bra att du har sovit mycket, så hoppas vi att du snabbt blir frisk igen och hoppeligen kan njuta av Nyårsfirande istället!

Stor kram vännen!
Milla

Fru Mju sa...

tack för kramarna! jag känner mig med ens mycket bättre :)
och nyår? jag tror faktskt det är en jobbnatt för min del!
och mezt: naturligtvis! huvudsaken var ju att barnen njöt av sin jul! och tomten vågade sig in trots smittorisken också! :)

Anna sa...

Ack ja, såna jular minns man av någon anledning bäst...
Krya på er!

Trulsan sa...

Näeeee... =(

Stackare. Massa krya på dig kramar på avstånd kommer här. Det är ju adrig kul att vara magsjuk men det finns ju roligare dagar än de kring jul att må pyton på.

Det känns som magjsukna varit riktigt elak just kring jul i år. Kanske bäst att stanna inne? *ler*

Kram på dig!