lördag 13 december 2008

avklarat! bring on the jul!

så var årets julmarknad äntligen avklarad. brrrrr. med tandvärk och för lite sömn i bagaget och stelfrusna tår, lite regn och snålblåst och inte fullt så god försäljning så var det trots allt kul. ensam hade man kanske inte varit fullt så road men med gott sällskap så blev det trots allt många skratt och omväxling från vardagen.
definitiva måsten: liggunderlag att stå på, varma kläder i många lager, glögg och kaffe i termosar och sällskap.
stackars maken hade jobbat natt och i brist på barnvakt blev han tvungen att fortsätta vakandet hemma med pojkarna men han knorrade inte och när jag kom hem efter sju timmar i kylan lät han mig krypa under täcket ett par timmar. det är kärlek, om något.
en del blev sålt men mycket finns kvar och det var många som frågade om vi sålde via någon hemsida eller blogg så jag ska kanske sparka liv i den där sybloggen jag skapade i somras men aldrig kom igång med och sen fundera på eventuella andra alternativ när nummer tre kommit till världen och jag ser hur mycket tid och inspiration jag har kvar.

julmarknaden avklarad.
dags för julen! bring it on! hög tid att ta itu med Att-göra-listan....

5 kommentarer:

yllet sa...

Ja det tycker jag du ska göra! Iofs ska det ju sen fixas med packning och skickning osv.. Usch. Men ändå! :) Jag tycker det är roligt att handla av bloggkompisar, det blir finare, roligare och mer personligt. Men jag fattar ju att det är lite jobb med det.. :| Vad har du för snyggt över då? :)

Fru Mju sa...

yllet: jo, jag har ju tänkt tanken men aldrig riktigt kommit till skott... ska försöka fota och fixa i dagarna. :) och att packa och skicka är ju bara kul!

Mirre sa...

Haha, jag ser ut som en dvärgsmurf på bilden :-)!

Vad snällt av mjumaken att låta dig sova!

Och så hann jag bara halvvägs genom denhär kommentaren så kräktes Albin i köket :-P

Tipp tapp, eller vad säger man...

Anonym sa...

Det ser ju helmysigt ut (fast kallt...) Så kreativa ni är!

mezt sa...

det vore kul o se lite kreationer :)