onsdag 10 juni 2009

problem solved!

ibland är lösningen alldeles för självklar. för nån vecka sen skrev jag om hur jag inte hade lyckats klura ut hur jag ska röra mig längs vägarna med tre barn.
gissa att jag kände mig dum häromkvällen när jag såg en engelsk trebarnsmamma på vift i nåt av bbc's alla uppfostringsprogram!
ååååh suck.
jag får väl bara skylla på att jag inte hinner tänka???

så här bra gick det på stan idag.
jag ser sådär lagom spänd ut men det gick över förväntan!
we have a winner!!!

9 kommentarer:

mezt sa...

fina fina fina är ni! =)

Äppelträdet sa...

Jag funderar också en del på det där. Min treåring har blivit informerad om att det är slut med ståbräda till förskolan efter sommaren. Då får han börja gå!

Men att gå på stan och behöva hålla stenkoll på honom; jag vet inte. Kanske blir det syskonvagn och bärsele. Alternativt syskonvagn med ståbräda.

Fru Mju sa...

Mezt: tackar, vi är så fina så :)

Äppelträdet: jo, där har jag ju turen att min äldsta snart fyller fem och är "väldresserad", tvååringen skulle behöva koppel på stan om vi inte hade vagnen, ståbräda skulle aldrig funka.. ;)

Enfinity sa...

Sele är ju perfekt. Det kör vi också med, eller dubbelvagn om det är någon längre sträcka.

4 åringen är även här väldresserad så han går snällt brevid :)

Äppelträdet sa...

Tiden går så fort så det känns inte som något stort problem egentligen. I sommar är vi hemma hela familjen. Då kommer jag nog inte vara iväg så mycket med alla tre och i augusti närmar han sig fyra med stormsteg.

Förhoppningsvis blir ha mer och mer självgående. Redan nu är han ganska väldresserad, men ändå liiite opålitlig. Och framför allt lat. Det klagas en del om han måste gå. :)

Äppelträdet sa...

En kompis till mig fick förresten tvillingar när hennes första var drygt 20 månader.

Så egentligen är vi ganska bortskämda.

Susanne sa...

Det är ju inte så himla lätt att tänka hela tiden. Tur att man ser saker på TV och på nätet så att man kan inspireras ibland när den egna hjärnan inte räcker till. :-)

Fru Mju sa...

hatten av för alla som klarar tvillingar :)

soffie sa...

så härlig bild på er 4,
må så gott