måndag 29 juni 2009

*gääsp*

måndag morgon och det verkar bli en aningen svalare dag? efter en veckas värme börjar barnen bli gnälliga och uttråkade, uttråkade på egna dammiga trädgårdsplätten och poolen. men bara tanken på att ensam trycka in sig och tre ungar i en stekhet gammal bil och åka nånstans... nej tack, bäst är det hemma under parasollet så man kan gå in och ut som man tycker, nära till toalett och kylskåp och liknande vardagslyx.
men idag blir det lite omväxling. för oss alla. äldsta och minstingen ska få åka till mormor på eftermiddagen då vi ska in till barnpolikliniken med tvååringen för hans utredning. och naturligtvis har vi fått en tid just då han vanligtvis brukar sova dagssömn. och som grädde på moset vaknade han tidigare än vanligt. så det är som det ska vara.
jag hade faktiskt tänkt skriva ett ordentligt inlägg idag men tyvärr verkar hjärnan stå still och jag får be att återkomma ;)
ha bra i värmen!

3 kommentarer:

yllet sa...

Men visst är det typiskt att man alltid får tider som krockar precis med sovtiden?!? Härlig bild iaf!
Hoppas det går bra idag.

Kram!

Anonym sa...

Ja visst är det typiskt att dagar när något är spikat så passar sällan rutinerna in. Det går säkert bra ändå, ska ni se. Hoppas också på lite svalare väder så man slipper storkna i hettan och svetten.

Ha det bra!
camilla

Camilla sa...

Hur gick det på utredningen?

Kram