onsdag 29 april 2009

ljusning

det går upp och det går ner. det här mammalivet.
aldrig trodde jag det skulle så stor omvälvning med ett tredje barn. men det har ju onekligen kommit rätt så tätt. jag har fortfarande bara två armar och två händer, ibland önskar man att det vuxit ut ett extra par för varje förlossning. de kunde sitta kvar ett par år och sen ramla av, lite som älghorn ungefär? eller de där äckliga älgflugorna som tappar vingarna när de landat.
men sommaren närmar sig och det blir lättare att andas. och lättare att lämpa ut ungarna i trädgården utan allt påklädningstrassel.
en massa tygfynd har jag gjort och bara längtar efter att få tid att greppa saxen och sy sommarkläder i alla härliga mönster och färger.

men nu kaffe, dagishämntning och sen iväg med minstingen på kontroll..
be back

5 kommentarer:

Soffy sa...

Det låter tungt, men skönt att du ser en ljusning! Kram på dig!

mezt sa...

ja du, det finns ju en anledning till att man, när man kommit förbi dom där småbarnsåren, helt plötsligt inser att: no way, här ska inte fler barn skaffas! ;)

Fru Mju sa...

gulliga ni!
Soffy svävar fortfarande i lycklig omedvetenhet i väntan på sin första
mezt som fick sina fyra TÄTT och ung är min stora mammaidol :)

Enfinity sa...

Visst är det skillnad med tre *pust* Den där extra armen skulle verkligen behövas och fötterna värker av allt spring. Skönt nu när man bara kan sätta på dom skorna och slänga ut dom :)

Kramar

lyckoskatt sa...

oj, du är bra du. som sagt jag kan förstå att det kan vara tungt med tre. jag som kan tycka att det är tungt med en.... hur slö är då inte jag. ;)

visst är det härligt med sommar kläder! vi har precis kommit tillbaka till köpenhamn där jag som vanligt shoppat en massa tyger. fast att jag inte skulle. men oj vad fina saker det kommer bli. har redan sytt ett bara ruby's bloomers. ska prova dom på mini imorgon.

ta det så lugnt och försiktigt du kan. och var rädd om dig.

kram!