söndag 26 april 2009

för mycket

nivån på de senaste inläggen har inte varit för spännande. min hjärna har bara lagt av. dagarna har gått i ett, jag harknappt hunnit köra tvätt- och diskmaskinen innan det varit dags att få ungarna i säng och efter det har jag bara inte orkat tänka längre.
dessutom har det varit en del måsten som infallit när man som minst skulle ha orkat. det har bara blivit för mycket och i vardagsrumbans svängar har jag helt glömt bort mig själv. stressnivån har varit rejält hög och det är svårt att acceptera att det inte finns tid och ork för annat än att bara försöka ta sig genom dagen.

men nu skiner solen och trädgården har torkat upp så pass att det går relativt lätt att klä på och få ut alla tre, det gäller bara att hitta den där ultimata tidpunkten mellan mat, blöjbyten och tvååringens dagsömn och fyraåringens trotsutbrott.
igår lyckades det relativt bra och när maken vaknade gick jag ut på långpromenad med vagnen, jätteskönt!

här blir jag avbruten av blöjbyte
sen är det dags för mat och ut i
solskenet!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande inlägg, hur ofta gör man såna egentligen...? Jag gillar dina inlägg oavsett. Och det här med bloggande måste ju höra ihop med både LUST och TID. Ha det så fint, själv ska jag och maken gå en promenad och slänga återvinningen nu. Annars så är allt FÖR lugnt, den lill* i magen vill inte ut...jag börjar tröttna lite...

lyckoskatt sa...

ja du livet går i ett rasande tempo. just nu har jag lite ro men den infinner sig annars alltför sällan...

och då har jag bara en.... : )

njut när du kan!