måndag 1 oktober 2007

bokfynd!åååh! gjorde två fantastiska bokfynd idag, det gör mig alltid lika upprymd! Den ena var Återkallad till livet av Reginald Hill, en av hans böcker jag ännu inte har läst, jag är helt överförtjust i engelska kriminalromaner!
Andra fyndet var en lite vattenskadad Rosendahls trädgårdscafé av Monika Ahlberg, en bakbok som man drömde om men aldrig hade råd att köpa när den gavs ut i mitten av 90-talet. Ännu gladare blev jag när jag hittade receptet på det godaste brödet jag någonsin smakat, i varje fall tror jag att det är samma recept som jag sökt i över tio år.
Så nu ska här bakas! Om det är rätt recept så lovar jag återkomma med det här i bloggen.
Ja, och så har sociologistudierna börjat igen också! Aktuell sociologisk forskning är det som gäller ett par månader framöver.

2 kommentarer:

tina sa...

Mycket på gång! Boken av Reginald Hill är mycket bra så du har spännande lässtunder framför dig. Läste den själv i våras. Kul att hitta en bok man sökt efter i många år. Lycka till med brödbaket och studierna :)

Articuno sa...

Rosendal har jag sålt till förbannelse under alla mina bokhandlarår. Första upplagan var tung som bara den (att bära omkring på alltså, inte att läsa). Jag hatade den av hela mitt hjärta.