lördag 26 september 2009

håller balansen

i fredags fick vi upp undervattensvärlden i pojkarnas rum! det är hajar och valar och bläckfiskar, en ruinstad, ett skeppsvrak, skattkista och hela baletten! sen dess har vi lyckats få upp hela fyra våder av tapeten som ska komma på de övriga väggarna. och vårt sovrum måste fortfarande tilläggsisoleras innan vi är i spackla-och-slipa-stadiet, sen ska golvet betsas och lackas där också innan det blir tapeter på den sidan. det känns verkligen som ett evighetsprojekt och på sistone har jag varit dödstrött. allt är bara ett enda renoveringskaos och det är svårt att se en ljusning, eller rättare sagt - det går för långsamt framåt för att jag ska orka vara positiv 24/7. och ju närmare målet vi kommer desto otåligare blir jag, verkar det som.
sälja huset och åka jorden runt för pengarna? häromdan var det en väldigt lockande tanke.
men nä, vi får fortsätta renoveringen i den takt som krävs, småningom blir det nog klart. slowly does it.
och jo, det är lillen där mitt i bilden, just nu är han inne i en mammammammamamafas och ska inte vara mer än 2 meter ifrån mig...
få se om jag kommer ihåg efit i morgon?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men så fantastiskt fint det blir!!! Vilken lycka att få ett sånt rum! Jag är verkligen imponerad av er! Hihi, lillkillen, kollar han så du gör arbetet korrekt eller gör han en närstudie av fiskarna?

Enfinity sa...

wow vad läkert det blir. Där kommer nog killarna trivas.

Det är samma med min lilleman, man får inte försvinna ur synfältet. Han har en härlig stil där han studerar fiskarna iaf :)

Äppelträdet sa...

Vilken underbar vägg!

Bäst jag inte visar Äppel. Då får vi göra om barnrummet igen.

lyckoskatt sa...

oj vilken tapet!! fantastisk, var har du hittat den! man blir ju alldeles glad. så mycket att titta på.

Chatarina sa...

Helskön tapet! Know the feeling... ang evighetsrenoveringar och mammamammamamma... men det blir suveränt, kraaaam på dig ;)

LindaochEbba sa...

Känner igen känslan att aldrig bli klar med renoveringen.... men är inte det tjusningen med att renovera hus? Att aldrig stå utan projekt, stora som små.
Det blir superfint tycker jag! Jag önskar att jag fått en undervattensvägg när jag var liten :)