onsdag 5 augusti 2009

under en annan matta

under golvmattan i pojkarnas rum fanns ett härligt gammalt lackat trägolv. synd bara att de slipat ner ojämnheter innan de lagt på golvmattan. jag skulle antagligen välja att behålla det som det är om det inte vore för att vi måste lägga nytt golv i det som var tvättskrubben. jag velar något otroligt här. få se vad jag bestämmer mig för.

4 kommentarer:

M sa...

Vi hittade ett grangolv i vårt hus som såg ut ungefär så där. Det var fernissat och väldigt gulnat. Min pappa slipade hela rasket och sedan oljade vi in med pigmenterad olja så det blev ganska vitt och ljust. Det är underbart att gå barfota på, men lite tungstädat. Hoppas besluten klarnar!

Fru Mju sa...

åh tack. det skulle kanske vara ett alternativ. men tungstädat? i pojkarnas rum? och jag som är sååå duktig (inte) på att städa...

Anonym sa...

Du hittar nog på något kreativt att fylla ut "tvättskrubbsfläcken" med, om jag känner dig rätt :) Trägolv är trägolv är trägolv... men jag skulle akta mig för alltför stora springor mellan brädorna. Vindsprojektet blir bara mer och mer spännande!
/camilla

Fru Mju sa...

hmmm.. jo, de där gliporna är ju lagom kul när man tänker på magsjuka, då räcker det med en gång..