tisdag 21 juli 2009

fem år

ännu fram till midnatt firar jag bröllopsdag. fem år. maken firar på annat håll, dvs på jobbet. dagtid med tre barn under fem hinner man inte mycket så vi champagnefirar om nån kväll istället, när vi fått ongarna i säng och han inte behöver åka på jobb.
fem år som fru.
det låter som en lång tid men det har verkligen gått snabbt. skrämmande snabbt rentav. och livet har blivit något helt annat än det liv jag en gång föreställde mig. tack o lov, får man tillägga för jag föreställde mig själv som singelbohem i nån artistisk källarvåning. gift trebarnsmamma med huslån i en gudsförgäten avkrok fanns aldrig som alternativ så det är bra att livet kan överraska. jag är mer än nöjd.

de senaste veckorna har varit intensiva och det känns som om vi verkligen hunnit hysteriskt mycket (för vanligtvis sker allt i sakta mak här hos oss). vindsrenoveringen och badrumsrenoveringen har tagit stora skutt framåt och vi har flängt runt med pojkarna på både ett och annat som hör sommarlovet till.

förra natten började det naturligtvis regna in. livet som husägare är allt bra spännande.! mina skärpta mammaöron registrerade ett ploppande som inte hörde till det vanliga så maken har fått spendera bröllopsdagen uppe på plåttaket. det kunde varit värre.
nu har jag bara runt tusen bilder från sommardagar att ögna igenom och rensa. tror jag sparar det till en annan kväll och sätter punkt här nu...

3 kommentarer:

lyckoskatt sa...

haha, vi firade 7 år igår. :)

njut när tid ges. så mycket bättre.

Soffy sa...

Grattis till er, ni har ju i alla fall kärleken på det torra... ;) Usch vilket dåligt skämt, det blir lätt så så här sent på natta...

Mirre sa...

gudsförgäten avkrok minsann ;) Grattis till era fem år!