onsdag 12 november 2008

utmaningen 7 saker

för nån tid sen blev jag utmanad hos Trulsan. utmaningen går ut på att man berättar sju saker om sig själv och sen i sin tur skickar utmaningen vidare. jag hade tänkt sätta mig ner och klura ut något fyndigt men det har bara inte blivit av, dagarna har inte räckt till så nu kör vi bara på sju saker och så blir det vad det blir:
  1. finns det något pris för att skjuta upp saker på morgondagen så borde jag få det utan större konkurrens. det gäller faktiskt det mesta. jag är helt hopplös på den delen av vuxenansvar och det gäller inte bara tråkiga saker som att städa, betala räkningar och uträtta ärenden utan tyvärr gäller det också såna positiva livsnödvändigheter som att hålla kontakt med vänner.
  2. mina framtidsdrömmar som ung var att gå en fotografutbildning eller varför inte bli bilmekaniker och att skriva en bok eller varför inte tre. att jobba inom vården var inte ens ett alternativ. och vad gör jag vid 33? jobbar inom vården, vet knappt hur man öppnar motorhuven på bilen, slarvar med språket och är t o m för lat för att använda versaler.
  3. mina barn gör mig varje dag till en bättre människa
  4. pysslandet! att få skapa betyder jättemycket just nu
  5. min första kurs höll jag för en handfull Marthor. det var en kurs i ljusstöpning en svinkall decemberkväll på annan ort. lilla bilen gick nätt och jämt ända fram i kylan och ekonomiskt gick jag rejält back. men jag gjorde det och det är ju alltid något.
  6. kuriosa som alltid får andra att skratta: jag har alla mina pojkvänner samlade på bild, en härligt glad svartvit sommarbild tagen för sisådär 15 år sen. men så har jag också bara haft långa förhållanden och gifte mig med min tredje.
  7. jag vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor. alternativ jag kan tänka mig idag inkluderar vvs-planerare, murare och annat byggtekniskt. så frågan är väl varför jag studerar sociologi???

jag tänker inte utmana någon men om det finns någon som fortfarande inte gjort utmaningen och känner sig hugad så är det bara att haka på.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att läsa!!! Jag använder mig numera alltid av "windows live writer", kände inte ens till det men när datorn frågade om jag ville installera så...OK! Det är så smidigt, skriver alla inlägg där och kan göra bilderna så små eller så stora som jag vill!
Jag gillar dina EFIT, det är så kul att få inblick i nån annans dag! Hoppas du kan haka på nästa månad!

Maria sa...

Hej!
Tack för Mju-fakta! Satt här och såg först framför mig ett kort med en massa stiliga fd pojkvänner och tänkte på Lill-Babs i Här har du ditt liv...typ, men kanske bra att det bara var tre då =)

Susanne sa...

Åh, typiskt... Det hände inget särskilt igår. Men kanske idag istället?

:-)

mezt sa...

vvs? smart! passa på att fixa elektrikerbehörighet också! rörmokare och elektriker är det ju alltid svårt att få tag på. och dyra är dom också.
jag har funderat på att skola om min karl ;

Trulsan sa...

Jättekul att läsa. Livet är långt, man ska byta bana 7 ggr har jag hört så ta't lugnt bara... *s*