torsdag 20 november 2008

nedräkningen!

iiiiih!
la just märke till att min bf-ticker visar på 100 days to go idag!
den här graviditeten går skrämmande snabbt.
och inte nog med det, före det ska vi hinna klämma in både jul, nyår samt makens, min egen och lillens födelsedagar...
och hur många dagar till jul?
34?
och före det fyller min lillebror och min morfar... och ja, redan i helgen fyller ungarnas kusin fyra (men det har jag koll på redan)..
*svett*

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul, tänk att ni får en ny liten bekantskap snart!Ja, snart och snart...men inte så långt kvar! Jag har också en massa släkt och vänner som fyller år nu och strax efter jul. Det blir alltid så mycket att köpa, fast det jobbigaste är ju att komma på VAD man ska köpa!

M sa...

Så roligt ändå att du tycker att det går snabbt. Tänk om det var tvärt om = ) Med andra barnet hade jag knappt koll på vilken vecka jag var i, jag visste bara när jag skulle föda på ett ungefär.

Kallt här uppe också och kallare ska det bli i helgen, sa bruttorna på vädret.

Trevlig helg!

Mirre sa...

Åh, så lite kvar! Att julen närmar sig insåg jag också med stigande panik igår, har inte hunnit med NÅNTING till julbasaren ännu!! Iik! Och så var det ju detdär med kaffet då...

Fru Mju sa...

soffy: jo, det är lustigt hur så många födelsedagar ska hopa sig kring jul, det blir lite svårt att hitta på ngt speciellt till alla..

m: jo, andra hade jag lika lite koll på som du men nu med nr tre så hänger jag inte alls med i svängarna.

mirre: gah, kaffet jo! vet inte vart veckorna far... jag har lite koll på basaren -som omväxling, men är långt ifrån hemma ännu när man bara kan pyssla korta stunder i taget..