måndag 20 december 2010

- check - check

jag har jobbat helg och blogger har krånglat med uppladdning av bilder. därav en frustrerad paus. som ni ser har vi bakat. danska kransekager. potatiskringlor. konjakskransar. biscotti. i morgon blir det en ny sats jullimpor. dessutom har jag koll på julklapparna.
något som helt fallit ur händerna på oss i år är julkorten. julen kommer alltid lika plötsligt. jag vet inte varför det ska vara så svårt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

tycks inte bli några julkort här heller... :s men jag antar det blir jul ändå ;)

Johanna W sa...

Far too cute :)

Anonym sa...

det där mobilfodralet jag fick av dej för ett par år sen har jag nu lånat ut till min man eftersom han tappat bort sitt. ville bara berätta att han fått många positiva kommentarer om att det är fint och originellt! jag ska se till att han tipsar om mjurbutiken =) god jul!

Fru Mju sa...

tack vännen :)

lyckoskatt sa...

ja det där med julkort. egentligen borde man lägga ner. samtidigt tycker jag det är kul att skicka ett litet hej till de man inte ser så ofta. det brukar bli en bild på mini. men i år var vi riktigt sent ut. jag tror vi hade en eller två dagar på oss. men iväg kom dom. i år också. men det verkar som att du har gjort en hel massa annat. du kan med gott samvete lägga ner det... :)