måndag 20 september 2010

blommig vecka

jag hade inte tänkt köra tema denna vecka men så blev det blommigt. och jag vet inte vad som farit i mig men på senaste tid har varje plagg som jag köpt varit blommigt. rent av skrämmande. blommorna smög sig in i hushållet via tapeterna till de sköna slappartäckena framför TV:n för att nu slutligen hamna på min kropp! och jag trivs i dem!! den här är en skön favorit från indiska.

6 kommentarer:

Jo sa...

Det är väldigt fint med blommigt, men jag har nog inte en enda topp eller liknande som är blommig. Det är liksom inte jag. Men det hade varit kul om det var jag ibland iaf! :)

lyckoskatt sa...

jag är väldigt förtjust i blommigt. trots att jag nog inte riktigt vet om det. eller har accepterat det. men när jag sitter här och funderar inser jag att jag har en massa blommiga kjolar. och en hel del blommiga klänningar. och en och annan blommig blus. så ja jag gillar blommigt. vilket innebär att jag kommer att gilla den här veckan.

yllet sa...

Åh vad mysig den ser ut!!

Fru Mju sa...

de smyger sig på! blommigt har jag väl alltid burit. as in hippie style. men de här romantiska blommorna??? varifrån kom de? är de ett symptom på att jag aldrig fick en dotter eller är det en medelålderskris typ it's now or nevvvver???? to be continued....
(..tumdumdumdum..tumdumdumdum..)

Akan-Kakan sa...

Jisses, härlig mönsterchock! Du lyckades nog bäst av alla med blomtemat idag.
Fin blogg, förresten! Kommer tillbaka en annan dag. Hej hej.

Johanna W sa...

I'm not a big fan of floral designs, however, I notice that I'm always attracted to oriental or Asian florals...they seem to have something beautifully unique...a je ne sais quoi :)
I doubt it's a mid-life crisis (you're too young!)...maybe you're just more in tune with nature these days ;)