tisdag 6 juli 2010

kvällsbad

goda vännerna var på besök med sina barn och som vanligt gick tiden för snabbt så strandbesöket vi hade hunnit lova barnen dröjde in på sena kvällen. det kunde inte ha varit bättre. solen stekte inte de små, det var helt vindstilla, snudd på folktomt och havet var varmt. en perfekt avslutning på en härlig dag! TACK!

note to self: stranden är bättre på kvällen!

3 kommentarer:

mammagrön sa...

Vi brukar också ofta åka till stranden först på kvällen. Då behöver man inte vara rädd för att barnet ska bränna sig och dessutom brukar det vara ganska lugnt och stilla. Sommarkvällarna är så vackra vid havet. Egentligen är det skönast att vara hemma på gården då det är som varmast på dagen. Då kan man gå in när det behövs och man har allt till hands.

Jo sa...

Vi som inte har några barn ännu, brukar bege oss ner till den gemensamma badbryggan hos oss runt 17, då går alla barnfamiljer hem och äter middag och det blir helt öde nere vid havet. Inte för att jag har något emot barn i sig, men det är ju lugnare att bada utan barn. Plus att vi oftast renoverar eller gör annat under dagtid. :)

Anonym sa...

Tack Vännen för en underbar eftermidda/kväll!!! Vi alla stornjöt :D

Kram: Milla