tisdag 26 januari 2010

det här med projekt...

någonstans i bloggvärlden snubblade jag över en skara bloggare med ett projekt 101/1001. det handlar om 101 uppfyllda mål (alt. uppnådda drömmar) på 1001 dagar.

om det är något jag vet om mig själv så är det att jag behöver ett mål och jag behöver en deadline och att jag ändå alltid agerar först i sista minuten.

så nu har jag satt mig ner och verkligen försökt hitta 101 mål
men det är svårt!
det har tagit mig veckor att komma fram till nummersjuttionånting
antagligen har jag för omfattande mål, skulle jag spjälka upp dem mer skulle de bli fler men futtigare och då skulle det inte bli en utmaning... eller?

så nu har jag en rejäl lista med sjuttionånting mål (listan utökas sakta men säkert) och tiden jag ger mig själv är 2½ år. jag kommer inte skriva ut en fullständig lista på bloggen utan det blir mer av en personlig utmaning men bland målen finns bl a att baka eget bröd mer ofta och att följa ett städschema i en månad.
på skapandefronten har jag en lång lista och i något skede ska jag tydligen hinna bygga en tovningsmaskin (just det här målet tror jag att jag kommer falla på..)
och den mest utmanande i ego-kolumen: byt jobb.
fasa!
hur ska det här sluta???

6 kommentarer:

Anonym sa...

De där lät intressant de vill jag också göra var kan man läsa mera om det?
Pia

Anonym sa...

Det är bara att börja beta av listan nu då... får ni för mycket egenbakat bröd kan ni alltid släppa av en limpa eller två hos oss ;-)
/camilla

M sa...

Att följa ett städschema en månad - det skulle jag falla på. Lycka till!

Gärdet sa...

Vad nyfiken jag blev! Vad är en tovningsmaskin? Hur skulle den fungera? Som tvättmaskinen lr?

http://cias-75.blogspot.com/ sa...

Surfar runt och har vind i seglen och kommer in på din blogg...säger Hej!

soffie sa...

kikar in å hoppas ni mår bra,Nu sticker jag å Nekkie till Gran Canaria en vecka så hejdå så kikar jag in när jag kommer hem
kram