måndag 9 juni 2008

landa i vardagen

I morse när vi vaknade var det grått duggregn och tio plusgrader ute *brrr* men nu till kvällen tittar i varje fall solen fram igen och trädgården behövde minsann de där dropparna regn som föll, det har varit så torrt så det bara dammat när pojkarna lekt ute. Och lek har det blivit mycket av i veckan då vi allihop fått vara lediga i sommarlovsvädret.
Nu får vi landa i vardagen igen och samla krafter och hoppas sommaren snart kommer tillbaka. Och hurrahurra, städschemat har funkat trots att vi varit lediga hela högen och lekt semester!
Sylusten sitter i sig så för tillfället håller jag på att lägga upp en annan bloggsida för det sydda och den här bloggen fortsätter handla om det där lite ett och annat som livet består av.
Just nu väntar en pajbotten i kylskåpet, rabarberpaj med vaniljsås, det låter väl mums? tänkte väl det. Sen har jag lite spånat på alternativa fyllningar till kanelbrödet för jag tycker att själva grundreceptet där ger ett så härligt och lättbakat bröd. återkommer om hur den biten lyckas.

Inga kommentarer: